بهینه سازی سایت برای Plugin Usage Efficiency

بهترین افزونه وردپرس برای افزایش سرعت سایت + 10 پلاگین مهم

قیمت این افزونه هم نسبت به چیزی که هست و امکاناتی که ارائه می دهد، بسیار گران است. مشابه پلاگین بهینه سازی سرعت وردپرس WP Super Cache، این افزونه نیز در بهینه سازی موارد حیاتی وب، به خوبی کار نمی کند. این افزونه فاقد بسیاری از ویژگی های مهم است که در بسیاری از افزونه های بهینه سازی دیگر یافت می شود. با این پلاگین بهینه سازی سرعت وردپرس که به شکل رایگان در اختیار شما قرار گرفته است، می توانید جاب ها و تسک های برنامه ریزی شده در سایت خود را مشاهده، بررسی و ویرایش کنید. سه افزونه Smush، Imagify و ShortPixel را می توان 3 افزونه محبوب برای بهینه سازی تصاویر سایت وردپرس دانست.

به‌عنوان مثال، تاخیر در اجرای JavaScript که می‌تواند تأثیر زیادی بر زمان بارگذاری صفحات و Core Web Vitals داشته باشد. این حسابرسی به شما کمک می‌کند تا محتوای خود را بهینه کرده و به بهبود رتبه و جذب ترافیک بیشتر دست پیدا کنید. اگر قصد افزایش ترافیک و جذب بازدیدکنندگان بیشتر به سایت خود دارید، باید با 8 افزونه مهم وردپرس که به شما در این مسیر کمک خواهند کرد آشنا شوید. و در آخر برای بهبود سرعت و تغییرات مثبت وبسایتت می‌تونی به ما اعتماد کنی. به طور پیش فرض، WordPress گزینه های خاصی را فعال کرده است که برای اکثر سایت ها ضروری نیستند و عملکرد را کند می کنند.

با این افزونه می توانید عملکرد وب سایت خود در گوشی های تلفن همراه را بهبود ببخشید. با داشتن این پلاگین بهینه سازی سرعت وردپرس رایگان می توانید امتیاز موبایل سایت خود را بهتر کنید. افزونه “کلیرفای” یکی دیگر از بهترین افزونه وردپرس برای افزایش سرعت سایت است که امکان بهینه‌سازی وب‌سایت شما را فراهم می‌آورد. این افزونه، به‌عنوان یک انتخاب مناسب برای افزایش سرعت، افزایش امنیت و بهبود بهینه‌سازی سئو در وب‌سایت‌های وردپرسی شناخته می‌شود. Perfmatters یک افزونه غیر رایگان است که با غیرفعال‌سازی اسکریپت‌ها و ویژگی‌های غیر ضروری، و کاهش تعداد درخواست‌های HTTP، سرعت بارگذاری وب‌سایت را بهبود می‌بخشد. برای نصب Perfmatters، ابتدا باید آن را خریداری و فایل زیپ مربوطه را دانلود کنید.

همچنین بدون استفاده از افزونه می توانید تنها با وارد کردن کد زیر این فایل را به functions.php خود اضافه کنید. نباید فراموش کرد که 99 درصد کاربران این امکان را در وب سایت خود غیر فعال می کنند. اگر در سرعت بخشیدن به وب‌سایت خود مشکل دارید، تنها یکی از این پلاگین‌های عملکرد وردپرس می‌تواند به‌طور چشمگیری زمان بارگذاری صفحات شما را بهبود بخشد. اما چگونه می‌دانید که آیا این پلاگین‌ها سرعت وب‌سایت شما را بهبود بخشیده‌اند؟ برای این کار به یک ابزار تست عملکرد نیاز دارید. این پلاگین گزینه‌هایی برای تعیین زمان انقضای کش، تنظیم فشرده‌سازی و چند گزینه دیگر ارائه می‌دهد. به جز این‌ها، ویژگی‌های زیادی ندارد، اما همین نقطه قوت این پلاگین است.

در کنار پشتیبانی از CDN، این افزونه از روش فشرده‌سازی Gzip نیز استفاده می‌کند که می‌تواند حتی تا 70 درصد حجم سایت وردپرسی را کاهش دهد و بنابراین سرعت بارگزاری وب‌سایت را افزایش دهد. همانطور که می دانید افزایش سرعت سایت نقش مهمی در سئو و بهینه سازی سایت دارد. اگر سایت رقبای شما در 5 ثانیه آپلود می شود، سایت شما باید در 3 ثانیه بارگذاری شود، این مزیت رقابتی شما است که تجربه کاربری خوبی را رقم می زند و باعث افزایش بازدید و ترافیک سایت می شود. همچنین شما می توانید به منظور دریافت خدمات افزایش سرعت سایت وردپرس، با تیم وب پویا تماس بگیرید. تنظیمات زیاد و بسیار تخصصی این پلاگین افزایش سرعت وردپرس باعث شده تا کاربران معمولی و تازه کار بعد از نصب آن دچار گیجی و سردرگمی بشوند و در نهایت نتوانند از آن استفاده کنند. Gzip نوعی فشرده سازی است که میتواند تا 70 درصد حجم سایت وردپرسی شما را کاهش بدهد.

پیشنهاد میکنیم برای اطلاع از مشکلات سرعت سایت خود از جت سئو استفاده کنید. این ابزار بررسی سئو سایت با در اختیار قرار دادن یک اکستنشن سئو به شما این امکان را می دهد که در کسری از ثانیه مشکلات فنی صفحات سایت خود را بیابید. همچنین برای بررسی رتبه سایت در ایران می توانید از صفحه مربوطه در جت سئو بازدید کنید. Borlabs cache یک افزونه کش پریمیوم با نمره رضایت مندی بالاست که بلافاصله پس از فعالسازی در وردپرس، بهینه سازی سایت شما را شروع می کند. Nitropack چیزی فراتر از یک افزونه عملکردی وردپرس است، در واقع بیشتر یک پلتفرم بهینه سازی سرعت کامل است. این افزونه را شرکت Optimocha به صورت تخصصی و در دو نسخه رایگان و پولی در دسترس کاربران خود قرار داده است.

در ادامه به ۱۰ مورد از بهترین افزونه های افزایش سرعت سایت وردپرس اشاره می‌کنم. با استفاده و راه اندازی APO در Cloudflare پیشرفت زیادی در LCP، TTFB و سایر معیارهای سایت شما ایجاد خواهد شد. تجربه من در استفاده از APO در تست عملکرد نتایجی بسیار مناسب و عالی به همراه داشت. درست است که این پلاگین بهینه سازی وردپرس، بررسی ها و نظرهای بسیار خوبی از کاربرانش دریافت نکرده است؛ اما با اطمینان می توان گفت که این پلاگین به خوبی و کامل کار میکند. البته این امکان در Cloudflare Pro به شکل رایگان در دسترس کاربران قرار میگیرد. افزونه افزایش سرعت وردپرس WP Fastest Cache از بهترین افزونه‌ها برای افزایش سرعت سایت است.

یکی دیگر از افزونه افزایش سرعت سایت وردپرسی افزونه کلیرفای است که با استفاده از آن می توانید وب سایت خود را بهینه کنید. این افزونه برای افزایش سرعت، امنیت و بهبود سئو سایت وردپرسی انتخاب مناسبی است. این افزونه که نسبت به قابلیت هایش یک پلاگین سبک محسوب می شود امکانات زیر را ارائه می دهد. افزونه‌هایی که قراره تو این مطلب بهتون معرفی کنم، هرکدوم به نوبه خودشون بهترین افزونه برای افزایش سرعت سایت وردپرس هستن و می‌شه اون‌ها رو به عنوان یک پک کامل در نظر گرفت. مثلاً اینطوری نیست که یکی از افزونه‌ها صرفاً بیاد روی بهینه سازی عکس یا کَش کردن داده‌های سایت تمرکز کنه.

هر کدام از مدیران سایت‌ها برای اینکه سرعت لود فوق‌العاده‌ای برای سایت‌شان داشته باشند، باید از یکی از انواع افزونه افزایش سرعت سایت وردپرس استفاده کنند. حال برای اینکه شما عزیزان بتوانید از بهترین افزونه در این زمینه بهره ببرید کافی است از تجربیات مجموعه mrazari.com استفاده نمایید. توصیه می‌کنیم برای نصب دقیق و انجام تنظیمات بهتر بر روی افزونه افزایش سرعت قالب سایت با مرکز پشتیبانی mrazari در تماس باشید. ما در این مقاله بهترین و کاربردی‌ترین افزونه‌هایی که برای افزایش سرعت سایت وردپرسی مورد استفاده قرار می‌گیرند را به شما معرفی کردیم. حال وقت آن رسیده است که یکی از این افزونه‌ها را متناسب با شرایط و نیاز خود انتخاب کنید و به بهبود سرعت سایتتان بپردازید. Breeze یک افزونه رایگان برای افزایش سرعت سایت وردپرس است، که قابلیت ایجاد شبکه توزیع محتوا یا همان cdn را دارد.

این افزونه در حال حاضر بیش از 30 هزار نصب فعال داشته و برای نسخه وردپرس 4 به بالا مناسب می باشد. همانطور که از نام این پلاگین مشخص است، برای بهینه سازی Google PageSpeed Insights مورد استفاده قرار می گیرد. خب توی این مقاله سعی کردیم بهترین افزونه های افزایش سرعت سایت وردپرس رو بهتون معرفی کنیم که هم رایگان باشه، و هم واقعاً روی سرعت سایت شما یه تأثیری بذاره. اولویت رو بذارید روی موارد اول؛ ولی هر افزونه می‌تونه عملکرد متفاوتی روی سایت‌های مختلف داشته باشه. حتی می‌تونید قبل از انتخاب یکی از افزونه‌ها، با پشتیبانی هاست سایتتون مشورت کنید. شاید اون‌ها افزونه خاصی رو به شما معرفی بکنن که با هاست هماهنگی بیشتری داره.

در واقع برای درک بهتر این موضوع در نظر بگیرید شما مخاطبانتان در کشورهای ایران عربستان و هند می باشند و هاستی که شما خریداری کرده اید هاست آلمان باشد و مکان سرور شما آلمان قرار داشته باشد. هنگامی که شخصی از یکی این کشورهای مخاطب وارد سایت شما بشود اطلاعات باید از آلمان برای مثلا ایران فرستاده شود و این فاصله باعث کاهش سرعت بارگزاری اطلاعات میشود و همین سرعت سایت شما را کاهش میدهد. با این پلاگین بهینه سازی سرعت وردپرس می توانید تصاویری با فرمت WebP ایجاد کنید. البته نباید فراموش کرد که بسیاری از افزونه های بهینه سازی سرعت سایت این کار را انجام می دهند. با این که در ابتدا فکر می کردم که این افزونه کار خاصی انجام نخواهد داد؛ اما پس از مرور وب سایت خودم بلافاصله متوجه تفاوت های به وجود آمده پس از نصب این پلاگین شدم.

افزونه BJ Lazy Load با بیش از 90 هزار نصب فعال یکی از افزونه های محبوب در زمینه فعال کردن قابلیت لود تنبل است. در مطلب لیزی لود (lazy loading) چیست؟ افزونه های بیشتری برای لود تنبل معرفی کرده ایم. W3 Total Cache از جمله محبوب ترین افزونه‌های بهبود سرعت و عملکرد سایت است. با نصب این افزونه، گزینه‌های زیادی برای تنظیمات ساده و پیشرفته پیش روی شماست و می‌توانید از انواع فرمت‌های caching نیز استفاده کنید. واقعیت آن است که به دلیل وجود گزینه‌های فراوان، پیکربندی این افزونه کار راحتی نیست. این پلاگین هم جزئی از سه پلاگین پر نصب اول می‌باشد و یک میلیون نصب فعال دارد.

پلاگین بهینه سازی WP Rocket در صدر لیست من قرار داشت؛ اما من به مرور زمان آن را به رتبه 3 لیست خود انتقال دادم. یکی از دلایل این کار من این است که می توان گفت این افزونه به نسبت دو افزونه قبلی ضعیف تر است. مسئله دیگر این است که این افزونه دیگر بر خلاف گذشته هیچ کد تخفیفی در هنگام تمدید اشتراک ارائه نمی دهد. همچنین جاوا اسکریپت در آن به شکل خودکار به تاخیر می افتد بدون آن که گزینه ای برای اضافه کردن دستی آن به افزونه WP Rocket وجود داشته باشد. البته این افزونه هنوز یک پلاگین خوب و به درد بخور است اما به نظر من امروزه جایگزین های بهتری برای آن وجود دارند.

بهینه سازی تصویر یکی از فاکتورهای مهم افزایش سرعت سایت هست و بعضی نرم افزارها و افزونه‌ها این کار رو به خوبی انجام می‌دن. منظور از بهینه سازی تصویر صرفاً افت کیفیت نیست؛ منظور کاهش حجم عکس بدون افت کیفیت بصری اون هست. برای دانلود افزونه بالا بردن سرعت سایت وردپرسی Speed Booster Pack اینجا کلیک کنید. شرکت Optimocha به صورت تخصصی روی سرویس‌های افزایش سرعت کار می‌کنه؛ این سرویس‌ها به دو صورت رایگان و غیررایگان عرضه می‌شه که پلاگین Speed Booster Pack نسخه رایگان سرویس افزایش سرعت سایت هست. در واقع سرویس‌های تخصصی این شرکت برای مدیریت همه جانبه روی سایت و سرور طراحی شدند.

افزونه Litespeed cache دارای بیش از 1میلیون نصب فعال بوده و برای نسخه‌های وردپرس 4 یا بالاتر قابل استفاده است. WP Fastest Cache از جمله افزونه‌هایی به شمار می‌آید که روی Cache کردن سایت متمرکز است. طبق گفته دولوپرها، استفاده از WP Fastest Cache، چیزی بین ساده و سخت است. نزدیک به یک میلیون وب‌سایت در سراسر جهان از این افزونه استفاده می‌کنند و نظرات فوق‌العاده‌ای روی سایت اصلی وردپرس، برای این افزونه وجود دارد. از افزونه های بالا به خاطر کارایی کم و تعداد نصب کم (محبوبیت کمتر نسبت به بقیه) دو تا افزونه Lazy load  و Breeze را کنار میگذاریم و به سراغ بقیه‌ی افزونه‌ها برای تست سرعت می‌رویم.

به یاد داشته باشید که حتما پس از پایان کارتان با این افزونه آن را از سایت خود حذف کنید؛ زیرا اسکن مداوم این پلاگین، استفاده از CPU را افزایش خواهد داد. یکی از بهترین امکانات این افزونه که من هم آن را بسیار دوست دارم، داشتن یک حالت آزمایشی به خصوص است. این افزونه به شما امکان می دهد تا به شکل آزمایشی تغییرات اعمال شده در وب سایت خود را مشاهده کنید، تا بتوانید از تغییراتی که ممکن است باعث ایجاد مشکل در وب سایت شما شوند جلوگیری کنید. WP Optimize یک پلاگین رایگان وردپرس است که به شما کمک می‌کند تا وبسایت خود را با انجام اقدامات مختلف، سریعتر و کارآمدتر کنید. این پلاگین ابزارهایی برای بهینه‌سازی پایگاه داده، پاکسازی فایل‌های بلااستفاده، مدیریت افزونه‌ها و بهینه‌سازی کد ارائه می‌دهد. با استفاده از افزونه‌های Smush و EWWW Image Optimizer می‌توانید به راحتی تصاویر وب‌سایت خود را بهینه کنید و سرعت بارگذاری آن‌ها را بهبود دهید.

زمان بارگذاری ایده‌آل برای وب‎‏سایت ابزارهای تست سرعت وب‎سایت وب‏سایت Page Speed Insight وب‎سایت... انواع زبان‌‎های برنامه‌‎نویسی پرکاربرد برای طراحی وب‎سایت مقایسه زبا‌‌ن‌‎های... با استفاده از پلاگین‌های WooCommerce، شما قادر خواهید بود محصولاتتان را به راحتی نمایش دهید، سفارشات را به سادگی پردازش کنید و به مشتریانتان یک تجربه خرید آسان و سریع ارائه دهید. همچنین، این پلاگین به شما امکان می‌دهد تا با استفاده از درگاه‌های پرداخت مختلف، پرداخت امن را برای مشتریانتان فراهم کنید. یک افزونه فعالانه و به‌روز می‌شود و پشتیبانی قوی دارد؟ این نکات نیز برای انتخاب افزونه مهم هستند. – اگر سرور شما از LiteSpeed Cache پشتیبانی نکند، امکانات برخی از ویژگی‌ها از دست می‌رود.

این افزونه توسط بیش از 200،000 نفر استفاده می شود و در WordPress.org نظرات بسیار خوبی را دریافت می کند. اما، بزرگترین چیزی که باعث کندتر شدن صفحات شما می شود درخواست های HTTP است که مورد نیاز نیست. اگر این صفحه صفحه ای طولانی با تصاویر متعدد باشد، ممکن است بازدیدکننده بیش از 15 ثانیه منتظر مانده که در نهایت قبل از اتمام لود صفحه را ترک خواهد کرد. معمولاً زمانی که بازدید کننده ای وارد سایت شما می شود و می خواهد صفحه برایش لود شود، کل صفحه برای او به یک باره لود خواهد شد. دقت داشته باشید که در زمان تنظیم این پلاگین ها مراقب باشید، چراکه برخی از تنظیمات می توانند با سایر پلاگین ها و قالب شما تداخل ایجاد کرده و مشکلاتی را ایجاد کنند. با شرکت در دوره سئو از مجموعه دوره دیجیتال مارکتینگ منتوریکس بر اصول سئو سایت مسلط شوید.

تفاوت اصلی Hummingbird با سایر افزونه‌های افزایش سرعت در این است که این افزونه نه‌تنها وب‌سایت شما را سریعتر می‌کند، بلکه به شما در بهبود امتیاز در Google PageSpeed Insights نیز کمک می‌کند. همچنین، Gzip به‌صورت خودکار فعال می‌شود که از نقاط قوت این افزونه است. برای بسیاری از سایت های وردپرسی پیشنهاد من استفاده از ترکیب جذاب و کاربردی WP Rocket و Perfmatters است. Wp-rocket به کش کردن مستمر سایت کمک کرده و دارای قابلیت های بهینه سازی سرعت نیز می باشد. در کنار این افزونه، perfmatters به بهینه سازی هایی می پردازد که کسی فکرش را هم نمی کند.

انگیزه این موفقیت باعث شد تا سایت شتاب وردپرس ساخته بشه و نتیجه تمام تجربیات و تحقیقاتم در این سال‌ها رو با عشق در اختیار شما قرار بدم. یکی از نکات مهم در مدیریت سایت های وردپرسی این است که به هیچ عنوان سایت خود را با پلاگین های مختلف اشباع نکنید. نصب کردن و فعال سازی و غیرفعال سازی مجدد افزونه ها یکی از اصلی ترین دلایل رایج وقوع مشکلات در سایت های وردپرسی است. برای استفاده از برخی از ویژگی های خاص تر این افزونه باید نسخه Comet Cache Pro را خریداری کنید تا بتوانید از قابلیت هایی نظیر فشرده سازی HTML و کش کردن کاربران Log in شده، استفاده کنید. برای یادگیری نحوه کار با این افزونه و بهینه‌سازی سرعت‌تان به این مقاله از همیاروردپرس مراجعه فرمایید.

نحوه‌ی کار این افزونه به این صورت است که فقط تصاویری را که آن لحظه در دید کاربر می‌باشد بارگزاری کرده و با هربار اسکرول (scroll) تصاویر بیشتر بارگزاری میشود. قبل از معرفی بهترین افزونه ها، بهتره یکسری مقدمات رو توضیح بدم تا خیلی خوب دستتون بیاد که عملکرد این پلاگین‌ها چه جوریه. این معیارها برای تعیین تجربه کاربری کلی سایت بسیار مهم هستند و از عوامل ضروری در الگوریتم های رتبه بندی جستجوی گوگل هستند. هر یک ثانیه تاخیر در بارگذاری و لود صفحات سایت شما باعث کاهش بیش از ۲۰ درصدی در نرخ تبدیل می‌شود. اگر مدت زمان لود سایت شما از ۳ ثانیه بیشتر طول بکشد، ممکن است بیش از نصفی از بازدیدکنندگان خود را از دست بدهید. افزونه نینجا با اکثر افزونه‌ها و پلاگین‌ها سازگاری دارد و برای بیشتر سایت‌ها مناسب است.

با تکنولوژی کش کردن، به جای پردازش همیشگی درخواست‌ها، نتایج این درخواست‌ها ذخیره می‌شه و در صورت نیاز ازشون استفاده می‌شه. این افزونه به راحتی با شبکه‌های تحویل محتوا CDN ادغام می‌شود تا محتوای سایت سریعتر لود شود. وقتی کاربر می‌خواهد از یکی از صفحات سایت شما بازدید کند، مرورگر او درخواست لود آن صفحه را به سرور شما می‌دهد. همچنین نسبتاً ارزان است و می‌توانید انتخاب کنید در کدام مناطق ارائه شود. همچنین می‌توان مناطق مختلف‌ در این افزون را به راحتی روشن و خاموش کرد.

این بدان معناست که می توانید افزونه ها را هنگام بارگیری در جایی که لازم نیست، متوقف کنید. Perfmatters نسبت به سایر افزونه های این لیست روش بهبود لود صفحه را در نظر می گیرد. مقدمه‌ای بر ساخت سایت انتخاب دامنه مناسب برای سایت دامنه چیست و چرا مهم است؟ نحوه انتخاب دامین... تفاوت طراحی سایت با کدنویسی و بدون کدنویسی مزایا و معایب طراحی سایت با کدنویسی مزایای طراحی سایت با... تجارت الکترونیکی و ساختن سایت برای فروشگاه ده نکته مهم برای فروشگاه‌های اینترنتی طراحی سایت... وبسایت واکنشگرا چیست؟ فواید وبسایت واکنشگرا تطبیق با تمام دستگاه‌ها و صفحه نمایش‌ها دستگاه‌های...

همچنین شایان ذکر است که اگر از Kinsta به عنوان میزبان استفاده می‌کنید، WP Rocket تنها پلاگین کشینگ است که آن‌ها اجازه استفاده از آن را می‌دهند. از سوی دیگر، اگر به دنبال یک پلاگین عملکرد وردپرس رایگان هستید، حتماً با یک پلاگین کشینگ مانند WP Fastest Cache شروع کنید. W3 Total Cache یکی دیگر از پلاگین‌های محبوب بهینه‌سازی سرعت وردپرس است. این پلاگین فراتر از یک کشینگ ساده عمل می‌کند و قابلیت‌هایی مانند کشینگ مرورگر را ارائه می‌دهد. این افزونه با توجه به امکانات گسترده خود، به‌عنوان یک ابزار جامع در بهبود کارایی وب‌سایت‌های وردپرسی به شمار می‌آید. یکی از ویژگی‌های بارز این افزونه، قابلیت استفاده از Lazy Loading است که این ویژگی، نیاز به نصب افزونه های جداگانه را از بین می برد.

همچنین در لیست زیر پلاگین هایی مانند FlyingPress، Cloudflare و افزونه هایی قرار دارند که به احتمال زیاد تا به حال نام آن ها را نشنیده اید. این شامل پیاده‌سازی یک CDN جهانی، انواع مختلف کشینگ، فشرده‌سازی، بهینه‌سازی تصویر، ارائه تصاویر در فرمت‌های نسل بعدی (مانند SVG)، پیش‌بارگذاری DNS و به تعویق انداختن JavaScript است. OptinMonster  نیز یکی از 8 افزونه مهم وردپرس است که برای تولید سرنخ است که به وب‌سایت‌ها کمک می‌کند تا بازدیدکنندگان خود را به مشترکین و مشتریان وفادار تبدیل کنند. این افزونه با استفاده از تکنولوژی هوشمند “تشخیص خروج”، زمانی که کاربر قصد ترک سایت شما را دارد، تشخیص داده و یک کمپین هدفمند به آن‌ها نمایش می‌دهد. با استفاده از این داده‌های دقیق، می‌توانید محتوایی را که بیشترین تعامل را دارد تحلیل کنید و بر اساس آن استراتژی تولید محتوای خود را بهینه کنید. این رویکرد می‌تواند به افزایش ترافیک وب‌سایت شما و بهبود تجربه کاربر کمک کند.

فشرده‌سازی صفحات، پست‌ها و فیدهای RSS بخش دیگر کارایی موثر این افزونه است. با این افزونه می توانید صفحه wp-login یا همان صفحه ورود ادمین در وب سایت خود را بهینه سازی کنید. البته باید اشاره کرد که اگر از QUIC استفاده می کنید، مطمئنا نیازی به این افزونه نخواهید داشت. به‌جای استفاده از چندین پلاگین و تصمیم‌گیری دستی درباره آنچه باید بهینه شود، NitroPack همه‌چیز را به‌طور خودکار برای شما بهینه می‌کند. این ابزارها به شما این امکان را می‌دهند که سرعت لود صفحات سایت و عملکرد سرور سایت را به طور دقیق بررسی کنید و نقاط ضعف آن را شناسایی کنید و با استفاده از نتایج حاصل سایت خود را بهبود ببخشید. با استفاده از افزونه W3 Total Cache، شما می‌توانید صفحات وب‌سایت خود را با سرعت فوق‌العاده بارگذاری کنید و تجربه کاربران را بهبود بخشید.

این افزونه علاوه بر اینکه از CDN پشتیبانی میکند یکپارچگی مستقیمی با Cloud flare دارد. رابط کاربری این افزونه کاملا قابل فهم و درک می‌باشد و کاربرمبتدی به سادگی میتواند از آن استفاده کند. این افزونه شامل قابلیت Lazy loading می‌باشد که شما را از نصب افزونه مجزا برای این قابلیت بی‌نیاز می‌کند. به شدت هوشمند است و جزو بهترین افزونه کش وردپرس و البته افزونه سرعت می‌باشد. ظاهرا براساس امکاناتی که داره یکی از بهترین افزونه‌ها برای بهبود سرعت سایت وردپرس به نظر می‌رسه. خود سازده این افزونه گفته که ما همه قابلیت‌های افزونه‌های محبوب مثل WP Rocket، WP Fastest Cache و W3 Total Cache داریم.

برای اطلاع در مورد نحوه ی کار cdn تصورکنید؛ کاربری از کشور آلمان می خواهد سایت شما را ببیند، اطلاعات باید از ایران به آلمان فرستاده شود، که این مسافت بوجود آمده باعث کاهش سرعت لود سایت می شود. Cdn اطلاعات را از نزدیکترین مکان دانلود می کند و به کاربر نمایش می دهد و از این طریق باعث افزایش سرعت سایت می شود. قابلیت lazy loading یا لود تنبل یه ویژگی خیلی جالب برای لود صفحات هست. عملکرد لود تنبل اینجوریه که بارگذاری محتوای پایین صفحات که هنوز اسکرول نشده رو به زمانی موکول می‌کنه که کاربر وارد اون بخش از صفحه می‌شه. اکثر پلاگین های خوب افزایش سرعت سایت وردپرس از این قابلیت استفاده می‌کنن. در مطلب لود تنبل یا lazy loading خیلی خوب این مبحث باز شده و چند تا افزونه کاربردی که همین کار رو روی وبسایت شما انجام می‌دن معرفی شده.

با بیش از ۳۰ افزونه بهینه سازی سرعت وردپرس موجود، می توان با اطمینان گفت که WP-Optimize یک افزونه بهینه سازی سرعت است. ذخیره سازی، فشرده سازی تصویر، پاکسازی پایگاه داده و کوچک سازی فایل را در یک راه حل ترکیب می کند. استفاده از برخی افزونه های افزایش سرعت سایت ممکن است باعث کاهش کیفیت تصاویر شود. ولی اسماش کار فشرده‌سازی و کاهش حجم را با حفظ کیفیت تصاویر انجام می‌دهد. زیرا این افزونه امتیازات خود را در PageSpeed ​​Insights تقلب می کند، اما زمان بارگذاری واقعی در وب سایت شما را تقریباً به اندازه سایر افزونه ها بهبود نمی دهد.

در حالی که بسیاری از سایت ها برای بهبود عملکرد خود از کشینگ بهره می برند، CMS محبوب وردپرس در هسته های اصلی خود از ویژگی کشینگ استفاده نمی کند. PageSpeed Ninja افزونه عملکرد نهایی است که به‌ویژه برای مقابله با زمان‌های بارگذاری آهسته در وب‌سایت شما در پلتفرم‌های دسکتاپ و موبایل طراحی شده است. این افزونه بدون زحمت مشکلات Google PageSpeed Insights را برطرف می‌کند و Core Web Vitals را به طور قابل توجهی بهبود می‌بخشد. در نتیجه کاربران به سرعت از سایت شما خراج می شوند و سراغ سایت دیگری می روند. یه‌سری افزونه برای بهبود نظرات وردپرس وجود داره، مخصوصا اگه نظرات بالایی دارید، مثلا در همین بلاگ میزفا ما بالای ۱۰ هزار نظر داریم و همین نظرات می‌تونن باعث کندی سایت بشن.

هر بار که این اطلاعات برای هر کاربر جداگانه ارسال می شود، سرعت سایت پایین می‌آید. به همین دلیل ممکن است این افزونه باعث عملکرد تکراری در وردپرس شما شود و شما نیازی به آن نداشته باشید. به‌طور پیش‌فرض، وردپرس گزینه‌هایی را فعال کرده است که برای اکثر وب‌سایت‌ها ضروری نیستند و عملکرد را کاهش می‌دهند. Perfmatters این امکان را فراهم می‌کند که با چند کلیک ساده، این گزینه‌ها را غیرفعال کنید. OptinMonster همچنین دارای یک ابزار کشیدن و رها کردن برای ساخت کمپین‌های مختلف مانند پنجره‌های پاپ‌آپ، فرم‌های اسلاید، چرخ کوپن‌های تعاملی و سایر استراتژی‌های جذب مخاطب است. All In One SEO یک افزونه جامع و کاربرپسند است که به شما کمک می‌کند تا بسیاری از کارهای سئو را بدون نیاز به تخصص فنی انجام دهید.

مهم است که به این نکته اشاره کنیم که نباید همه این پلاگین‌ها را نصب کنید. تنها آنچه را که نیاز دارید نصب کنید و به یاد داشته باشید که کمتر، بهتر است. مطمئناً روش‌های دیگری نیز برای سرعت بخشیدن به وب‌سایت شما وجود دارد، اما برخی از این پلاگین‌ها نقطه شروع خوبی هستند. هدف از فشرده‌سازی، ترکیب فایل‌های JS، HTML و CSS است تا بتوان آن‌ها را فشرده کرده و به بازدیدکنندگان به‌گونه‌ای ارائه داد که زمان بارگذاری وب‌سایت کاهش یابد. عاشق این هستم که شامل ویژگی‌هایی است که معمولاً نیاز به نصب چند پلاگین اضافی دارند.

همانطور که در ابتدای مقاله اشاره کردیم، یکی از شاخص‌های فوق‌العاده تاثیر گذار برای بهینه سازی صفحات سایت و بهبود سئو ، سرعت سایت است. امروزه با رشد و توسعه افزونه‌های مختلف دیگر حتی نیاز به هیچگونه دانش برنامه نویسی برای انجام اینکار نمی‌باشد و شما تنها با نصب یک افزونه مناسب می‌توانید سرعت سایتتتان را به خوبی افزایش دهید. ناگفته نماند که به غیر از این افزونه‌ها، افزونه‌های دیگری، با امکانات متفاوت مانند افزونه Upload To FTP وجود دارد که از طریق اتصال هاست دانلود به وردپرس می‌تواند سرعت وبسایت را افزایش دهید. Hummingbird توسط متخصصان سرعت وردپرس که بهینه سازی تصویر Smush را ایجاد کرده‌اند برای شما آورده شده است و اکنون در بیش از ۱ میلیون وبسایت فعال است. یکی از قابلیت‌های این افزونه افزایش سرعت سایت وردپرسی انجام شبکه های CDN یا همان شبکه های توزیع محتوا می باشد.


خرید دوره آموزش سئو کلاه خاکستری